Nyheder

20.12.2017

Resultat af forbrugervalg

PRESSEMEDDELELSE

Resultat af forbrugervalget i Nyborg Forsyning

Nyborg Forsyning har netop afsluttet valget, og Knud Alkærsig og Niels-Ole Madsen opnåede et flot valg med en stemmeprocent på henholdsvis 48% og 19% af stemmerne. De bliver fremover de nye ansigter i bestyrelserne i NFS Vand A/S og NFS Spildevand A/S.

Resultat af forbrugervalg

Valgdeltagelsen nåede op på 144 gyldige stemmer.
Ud over de 2 bestyrelsesposter, er der også valgt 2 suppleanter.

Det samlede resultat af valget: 

Navn

Stemmer

Resultat

 Knud Alkærsig

69

Bestyrelse

 Niels-Ole Madsen

27

Bestyrelse

 Per Olesen

19

1. suppleant

 Claus Sten Andersen

18

2. suppleant

 Flemming Eriksen  10  
 Jørn Terndrup  1  (trukket kandidatur)
 Stemmer i alt 144   

                                                                                                                                                                                                                                

Bestyrelsesformand for Nyborg Forsyning, Søren Svendsen, udtaler:
”Jeg ser frem til samarbejdet med de forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer, og glæder mig til at byde dem velkommen i bestyrelserne. Vand og spildevand er afgørende for folkesundheden og miljøet, og det er derfor vigtigt, at vi sammen medvirker til at udvikle områderne.”  


Nyborg Forsyning & Service A/S │ Gasværksvej 2 │ 5800 Nyborg │ Tlf.: 6331 5000 │ E-mail: nfs@nfs.as │ www.nfs.as