Nyheder

02.05.2017

Nyborg Forsyning tilbyder nu fjernvarme til Vindinge og Rosilde

Fjernvarme i Rosilde-Vindinge

Nyborg Forsyning har nu fået godkendt projektet med udvidelse af fjernvarmen i Vindinge og Rosilde. Derfor kan kunderne godt begynde at glæde sig til muligheden for stabil og miljørigtig fjernvarme.

 

Den miljørigtige fjernvarme består af 95% industriel overskudsvarme fra produktionen på lokale virksomheder, samt fra Nyborg Forsynings eget renseanlæg. De sidste 5% produceres i Nyborg Forsynings egne centraler, som primært bruger bioolie. Så husejerne kan trygt vælge fjernvarme, der er en miljøvenlig opvarmningskilde.

”Er man interesseret i at få fjernvarme, er man selvfølgelig meget velkommen til at henvende sig allerede nu, for lige så snart 40% af områdets ejendomme tilslutter sig fjernvarmen, går vi i gang med arbejdet” udtaler Søren Svendsen, som er en forventningsfuld bestyrelsesformand: ”Vi er allerede et par måneder foran tidsplanen for fjernvarmeprojektet i Bondemosen i Ullerslev, så vi ser frem til endnu et succesfuldt projekt i Vindinge – Rosilde.”

Ifølge planen vil Nyborg Forsyning kontakte kunderne direkte efter sommerferien, og der bliver mulighed for at blive klogere på fjernvarmen, når NFS inviterer til et lokalt fyraftensmøde i den nærmeste fremtid.


Nyborg Forsyning & Service A/S │ Gasværksvej 2 │ 5800 Nyborg │ Tlf.: 6331 5000 │ E-mail: nfs@nfs.as │ www.nfs.as